Skip to main content

SportvoedingWebshop.com heeft interessante lezing verzorgd

Maandag 2 maart 2020 heeft SportvoedingWebshop.com een interessante lezing verzorgd bij EWV Het Oosten. Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis heeft een deel van zijn succesvolle Masterclass ‘De Beste Verliezer’ met onze leden gedeeld. Henk-Jan heeft ons meegenomen in de wereld van sportvoeding én basisvoeding. Zoals hij zelf zegt: “Zonder goede basisvoeding is het gebruik van sportvoeding waardeloos. Eerst de basisvoeding op orde, dan de rest”. Zijn boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap werd in 2019 een Bestseller.

Op gebied van voeding valt nog veel winst te behalen. Of het nou beter presteren is op de bike of als het gaat om een gezonde basis. Juist gebruik van sportvoeding is pas zinvol in de ogen van de sportvoeding specialist als de basis op orde is. Ruim 50% van de mensen heeft overgewicht in Nederland. Een nog groter percentage heeft ziekelijk hoge bloedsuikerspiegels meermaals per dag. Met allerlei gevolgen van dien voor de gezondheid op de lange termijn.

OPTIMAAL PRESTEREN EN 90 JAAR WORDEN #DBV90

Wil je gezonder leven? Beter presteren op de bike? Gewicht verliezen? Of wellicht juist aankomen in gewicht? Henk-Jan heeft ons op deze avond op energieke wijze meegenomen in de wereld van sportvoeding en basisvoeding. En zijn Gouden Boodschap gedeeld. Geen commerciële praat. Een verhaal dat ons allemaal aangaat. Hij gelooft erin dat je 90 jaar kan worden; je hebt meer in de hand dan je zelf vaak denkt. Hij noemt het #DBV90. Het was een erg waardevolle en leerzame avond.

In deze video krijg je een indruk van de Masterclasses die Henk-Jan door heel het land geeft. Bekijk via deze link: https://www.debesteverliezer.com/masterclass/

DIET PROTEIN EN EEN BESTSELLER

Het boek werd in 2019 in recordtijd een Bestseller. Het wordt gebruikt in diverse opleidingen, maar is vooral voor mensen die gezonder willen leven of beter willen presteren een zeer waardevol exemplaar. De link naar het boek tref je hier aan: https://www.debesteverliezer.com/het-boek/

Met ruim 20 jaar ervaring in de (top)sport staat hij voor kwaliteit. Hij ontwikkelde De Beste Verliezer Diet Protein; goed voor een sneller herstel of eventueel om gewicht te verliezen. Diet Protein is zijn nieuwste paradeplaatje; een high end product dat door velen gebruikt wordt:

https://www.debesteverliezer.com/diet-protein/

Henk-Jan Koershuis: Hij is al ruim 20 jaar werkzaam in de wereld van voeding. Vanuit de topsport begeleiding bouwde hij SportvoedingWebshop.com op. Hij werkt met de beste atleten ter wereld. Ook is hij van mening dat de huidige manier van eten ver verwijderd is van gezond. Hij schreef zijn boek en ontwikkelde een Masterclass die door heel Nederland Tourt. Elke show is steevast uitverkocht. Zijn boek wordt gebruikt in diverse opleidingen. Voor bedrijven, clubs en verenigingen geeft hij energieke en waardevolle Masterclasses en Diet Protein ontwikkelde hij voor (top)sporters om sneller te herstellen.

Henk-Jan: “Wat velen tegenwoordig als een normaal voedingspatroon beschouwen, heeft niet veel meer te maken met gezond. Het is dan ook niet raar dat een grote groep mensen te kampen krijgt met allerlei lichamelijke klachten of ziektes. We hebben niet alles in de hand, maar vaak meer dan wij denken. Met vele miljoenen mensen die ziek zijn of veel lichamelijke klachten ervaren, leven we in een land waar nog veel winst valt te behalen als het gaat om ons grootste goed; onze gezondheid en energie. Velen zijn de energie en gezondheid kwijt. Gaan futloos door de dag of komen elk jaar een beetje aan in gewicht en kunnen niet de knop omzetten. Je kan alles hebben, maar als je niet meer gezond bent is de lol er snel af. Tijdens mijn Masterclasses door het land, geef ik alles. Een Masterclass van op en top niveau waar iedereen veel aan heeft. Iedere keer weer zie ik ernaar uit om volle energie te geven. Geweldige avonden zijn dit!

Via de website tref je meer info aan over zijn boek, de Masterclass, Diet Protein en meer:

https://www.debesteverliezer.com